Isnin, 9 April 2012

VIDEO MURTAD !! "...SAYA TEMUI 400 MELAYU MURTAD.." DI APARTMENT KELANA JAYA ?!!Semalam, seorang Melayu yang telah bertaubat mendedahkan bagaimana beliau pernah berjumpa seramai 400 orang Melayu yang telah berjaya dimurtadkan.

... di Malaysia ini ada sebuah parti politik yang menggunakan nama Islam dan kononnya memperjuangkan kesucian agama tersebut. Malah, parti tersebut juga kini menguasai pentadbiran DUA negeri di Malaysia ketika ini.

Sepatutnya apabila ada pendedahan yang menggemparkan seperti ini, merekalah yang paling awal ke depan untuk mempertahankan akidah ummah, tetapi ...


Petikan dari MyMassa sini 

Demi dana NGO Kristian luar negara, Konrad Adenauer Foundation dan undi Kristian, 'dajjal al masih Malaysia Anwar Ibrahim sanggup menjadi jurucakap kepada gerakan Kristianisasi.


MyMassa sini ada satu lagi testimony dalam video.

Pendedahan oleh seorang bekas paderi Kristian mengenai gejala Melayu murtad di Malaysia.


Katalah jumlahnya tak sebanyak itu, satu orang Islam murtad haru skita risau.

Nak bukti apa lagi pundek????Terperangkap kepala bana! Hina hukum Islam murtad itu spin politik nak halakan ke UMNO. Sah Haji Hadi pentingkan politik.MEHH SINI  : http://theunspinners.blogspot.com/2012/04/melayu-murtad-400-tak-kisah-tapi-kata.htmlKELANA JAYA PUSAT MURTAD :

 "Jelasnya lagi, kumpulan yang terdiri daripada 20 ke 30 individu tersebut turut membawanya ke satu apartmen di Kelana Jaya untuk dibaptiskan dan diajar cara-cara berdoa seperti masyarakat Kristian."

sumber-aakj

Tiada ulasan:

Catat Ulasan