Isnin, 25 Jun 2012

ARTIS BERAKSI GHAIRAH?? APA NAK JADI LA..


Setelah mendedahkan foto-foto panas beliau bersama Sammy Simorankir (Bekas ahli kumpulan Keripatih), Nata Naritha kini tampil solo dengan aksi ghairah dan menggoda. 

Dengan hanya mengenakan gaun singkat merah yang ketat dan melekat pada tubuhnya, beliau beraksi ghairah bak sesi fotografi untuk majalah Playboy!

Jika sesiapa yang tidak mengikuti kisah pendedahan skandalnya dengan Sammy, pastinya orang akan bernaggapan ianya hanya aksi biasa untuk majalah lucah dek kerana posing menggodanya!

Bagi yang mahu mengetahui kisah skandalnya, anda boleh klik pautan dibawah:
Aksi-aksi menggoda Nata Naritha


1 ulasan:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  BalasPadam